Tratament

Home Tratament

HemoTreat H, un unguent cu o siguranță oferită în urma unui studiu clinic ce arată o rată a tratării pacienților de 97%

 

Ușor de aplicat și cu efecte vizibile de la prima utilizare!

 

Cu toate că hemoroizii nu sunt o amenințare foarte mare asupra vieții noastre, ei ne afectează, într-o măsură considerabilă bunăstarea și confortul de zi cu zi. Astfel, pentru a continua rutina cotidiana fără complicații, este de preferat înlăturarea cât mai rapidă a acestora, fără a fi nevoia unei intervenții chirurgicale care ar supune pacientul la dureri postoperatorii, îndelungate și insuportabile. De aceea, cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră este să alegeți un tratament împotriva hemoroizilor care să îmbine eficiența cu seriozitatea, rapiditatea și confortul dorit de dumneavoastră.

 

De ce este HemoTreat H un tratament neinvaziv și nedureros pentru hemoroizi?

 

Cu siguranță în încercarea de a trata această afecțiune care creează un mare disconfort, ați încercat o multitudine de tratamente, însă fără rezultat. Dacă preferați un tratament neinvaziv și nedureros atunci singurul adecvat pentru dumneavoastră este unguentul HemoTreat H ce poate fi folosit atât pentru prevenirea hemoroizilor, cat și pentru înlăturarea acestora. Unguentul va acționa imediat datorită compușilor care vor ameliora simptomele la scurt timp după aplicare și de asemenea, vă va înlătura starea de nesiguranță pe care ați avut-o până în momentul utilizării acestuia. Principalele ingrediente folosite la crearea unguentului sunt naturale, de aceea nu există complicații în urma folosirii acestuia.

Tratamentul pentru hemoroizi HemoTreat H, imediat ce este aplicat creează o senzație de răcorire, însoțită de o ușoară amorțeală, iar în scurt timp duce la diminuarea durerii și a mâncărimii până la dispariție, cu condiția ca simptomatologia să nu fie severă.

Acest tratament pentru hemoroizi este anti-inflamator, anti-bacterian și prezintă o capacitate de cicatrizare foarte rapidă. Acesta se poate găsi în toate farmaciile și pe majoritatea site-urilor specializate în domeniul medical.

 

Pregătirea, aplicarea tratamentului și efectele așteptate

Pregătirea zonei

Prima etapă necesită igienizarea zonei anale cu apă călduță, fără detergenți ori săpunuri, geluri de baie, etc.

Se încearcă introducerea hemoroizilor în interior prin tamponare până la maxim.

Dacă există fisuri anale sângerânde se recomandă curățarea zonei după igienizare cu apă călduță sau cu ceai călduț de mușețel și ulterior cu ceai de pelin.

Starea de disconfort este ameliorată extrem de repede, efectele se pot simți din prima oră de la aplicare a tratamentului pentru hemoroizi.

Procedurile tratamentului

Zona anală nu se șterge cu hârtie igienică aspră care poate irita ci doar cu o hârtie igienică foarte fină prin tamponare pornind din exterior către interior.

După ce zona anală a fost igienizată, iar hemoroizii introduși în interior se unge zona respectivă cu un strat normal de unguent.

Unguentul este absorbit imediat, iar compușii atent combinați, vor acționa imediat asupra vaselor sanguine inflamate, reducând durerea, iritațiile și mâncărimea.

În câteva zile de tratament vasele sanguine se vor tonifica recăpătând rezistența la presiune și elasticitate.

Eficiența produsului

Foarte importantă este etapa de tamponare pentru introducerea hemoroizilor în interior, presare precum și ungerea zonei exterioare cât și a celei interioare. Unguentul se aplică de 2-3 ori pe zi pentru înlăturarea deficiențelor.

Tratamentul pentru hemoroizi se poate folosi preventiv odată sau de două ori pe lună pentru întreținere la 2-3 zile. Fiind un unguent cu aplicare externă și internă, acționează în acord total cu mecanismele de refacere ale corpului.

Unguentul HemoTreat H este cel mai bun unguent pentru tratarea hemoroizilor interni și externi.

Remedii pentru hemoroizi cu eficiență maximă doar împreună cu utilizarea unguentului
Bandarea

Este un tratament îndelungat deoarece poate fi tratat doar câte un hemoroid, iar următorul va fi tratat abia după aproximativ 2 săptămâni. Însă, dacă ați apelat la acest tratament pentru hemoroizi, pentru a elimina o posibilă iritație sau jenă, este de recomandat să aplicați unguentul. Această procedură folosește ca tratament niște benzi de cauciuc care practic opresc sângerarea hemoroidală. În concluzie, din cauza duratei îndelungate de tratament al hemoroizilor care poate ajunge la luni de zile, unguentul este de mare ajutor, deoarece ceilalți hemoroizi existenți vor continua să vă provoace durere și rd tungueucom la lvoacei vofont-heeiv>cy-texc c4la lunigalți hemoroizi existenți vor continua să vă provoace durere și rd tungueucom la lvoacei vofont-heeiv>cy-texc c4la lunigalți hemoroizi existenți vor contlyoutel,tSclow w0oroizi trdin exterior către interi/p>

Starea de disconforrere șilyoutel,tSclow w0oroizi trdin exterior către interi/1oastee disconor acți5elor ontr>ver,div _wrapper">

Estasboxt>Docte matchHeight ">
cy-texc c4la lunigalți hemoroizi existențmia dupti hgal asboxip>
rezisteidală. În concluzie, diheeivdiv><_izi trrezi existen0i71"menu-clu din cauza duratei îndelueyeur 9
<_izi trtament îndelungat deoarencluzie, diheeivdiv><_iz 0roizi Her_i hemoroizi existenți vor continua să vă provoace durere ont-sand-clockeai d.agi-st-like">5="defwdesare precum și unlasmoroizi existenți vor co diheap,uetbi Herassă 4i9ed-sxTur/ivorclasspge menclumencl,ue6p{xcu eref="https://hemotreat.ro/contul-mea lvoacebilă iritație sau jenă, este de recomandat să aplicați unguentul. Aceantatament îndelungat deoarece poate fi tratat doorm-rbent "r coi tra::exist0gu utimizi tre recolumpe7edistbi/3iacexogi-hemorr">