Termeni și condiții

Home Termeni și condiții

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate GLOBAL TREAT srl si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. GLOBAL TREAT srl, cu sediul social in Str. Portului nr. 157, cam. 220, Galati, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J17/1158/2013, avand CIF 32255894, atribut fiscal RO, capital social 200 este societatea care produce si comercializeaza produsele din cadrul magazinului on-line existent pe site-ul https://hemotreat.ro.

 

DEFINITII

 

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul https://hemotreat.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul https://hemotreat.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre GLOBAL TREAT SRL (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre GLOBAL TREAT SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:
toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre GLOBAL TREAT SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de GLOBAL TREAT SRL intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre GLOBAL TREAT SRL si client, prin care acesta transmite GLOBAL TREAT SRL intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului https://hemotreat.ro.

Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului https://hemotreat.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

 

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate. GLOBAL TREAT SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, GLOBAL TREAT SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

 

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii GLOBAL TREAT SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre https://hemotreat.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de GLOBAL TREAT SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

GLOBAL TREAT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

GLOBAL TREAT SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, GLOBAL TREAT SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga GLOBAL TREAT SRL la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, GLOBAL TREAT SRL isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

COPYRIGHT

 

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului https://hemotreat.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii GLOBAL TREAT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul GLOBAL TREAT SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

 

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul https://hemotreat.ro, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, GLOBAL TREAT SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

GLOBAL TREAT SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

LEGATURI

 

Site-ul https://hemotreat.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

GLOBAL TREAT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

PARTENERI

 

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la produsele de pe site clientul se poate adresa la contact@globaltreat.ro sau telefonic la numarul afisat pe site.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

GLOBAL TREAT SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, GLOBAL TREAT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

GLOBAL TREAT SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

GLOBAL TREAT SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

GLOBAL TREAT SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

GLOBAL TREAT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

METODE DE PLATA

 

Cum platesc?

Selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online cu cardul.
Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

 

LIVRARE PRODUSE

 

Livrarea produselor achizitionate de pe https://hemotreat.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful standard este:

14 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
33 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde CARGUS nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat DOAR CEL DIN ZONELE METROPOLITANE. Pentru localitatile fara acoperire clientul va fi sunat de catre un reprezentat al GLOBAL TREAT SRL, pentru acordul privind costul transportului.

 

TERMENE DE LIVRARE

 

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid direct la adresa mentionata in formularul de comanda.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 24 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 15 de zile de la data confirmarii comenzii.

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. GLOBAL TREAT SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la contact@globaltreat.ro. In cazul in care produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

GARANTII

 

Toate produsele comercializate pe site-ul https://hemotreat.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din productia proprie.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

 

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de GLOBAL TREAT SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. GLOBAL TREAT SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii GLOBAL TREAT SRL retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail transmis la adresa contact@globaltreat.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa sunati la numarul de mobil afisat pe site si anume: +40 726 390 881.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la adresa: Str. Portului nr. 157, Galati, judetul Galati. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

GLOBAL TREAT SRL va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii deciziei de retragere.

GLOBAL TREAT SRL va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, GLOBAL TREAT SRL va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata partial, daca produsele pastrate nu intrunesc valoric, cantitativ sau calitativ pragul de eligibilitate al respectivei campanii prin care se ofera produsul cadou, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

 

CERERI SI RECLAMATII

 

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de livrare, de executare a comenzii si orice alte informatii va puteti adresa la urmatoarele date de contact: adresa de e-mail: contact@globaltreat.ro – telefon: +40 726 390 881

 

FRAUDA

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI https://hemotreat.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL https://hemotreat.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI https://hemotreat.ro SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

LITIGII

 

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.