Cumpara Nota produsului:
4.5 ★★★★★
4.5 bazată pe 98 recenzii
5 1


ATENTIE!!! TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS IN PRET!!!

*Un produs pentru tratarea hemoroizilor
*Se vinde în Europa și SUA

Livrare discretă: ambalajul coletelor expediate este discret, fără inscripții specifice privind îngrijirea hemoroizilor. Puteți comanda fără griji, pentru a fi livrat chiar și la locul de muncă. Nimeni nu va sesiza ce produse ați comandat.

Acest produs este un produs premium care vă garantează tratarea afecțiunilor hemoroidale fără a mai fi nevoie de alte produse ori intervenții chirurgicale.

FORMULAR PENTRU COMANDA ONLINEPrin click-ul executat pe checkboxul alaturat, declarati ca ati fost informat si va exprimati acordul cu privire la urmatoarele aspecte legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:
“Sunt de acord ca Global Treat srl sa imi prelucreze datele cu caracter personal de mai sus in scopul efectuarii tranzactiei. Datele personale introduse in formularul de mai sus nu vor fi folosite in alt scop.”

Va rugam sa acceptati termenii si conditiile de mai sus

*Toate câmpurile sunt obligatorii!

Comanda vă va fi livrată la adresa specificată, iar contravaloarea produselor se va achita reprezentantului firmei de curierat la primirea coletului.

Total de plată: 0 RON

Se va adauga la TOTAL DE PLATA costul transportului

CURIERAT RAPID CARGUS (livrare direct la domiciliul clientului in 24 ore de la expedierea coletului)

Sunați și cumpărați: 0726 390881

Siguranța sănătății tale este prima noastră grijă!

Garantat de studiu clinic

Garanția produsului este dată de cei 97% dintre pacienții ce au contribuit la studiul clinic și 50 de ani de experiență.

Prețul, ultima ta grijă!

O singură cutie de unguent este răspunsul pentru orice tip de hemoroizi, chiar și în stadii avansate, când apar sângerări.

Extra Garanție!

Produs conform normelor europene de proiectare, producție și punere pe piață a dispozitivelor medicale de uz rectal.