HemoTreat H a venit in sprijinul pacienților din Galați

HemoTreat H incurajează vizita la proctolog!

Începând cu anul 2019, compania Global Treat a susținut înființarea unui cabinet de proctologie în cadrul Spitalului General CF din Galați.

Pacienții beneficiaza de tratament modern fară costuri. Singura condiție este de a avea asigurare medical și trimitere de la medicul de familie.

Cine este proctologul?

Un medic de specialitate chirurgie generală și urologie. De ce este proctologul chirurg? Pentru ca el este cel care poate rezolva și alte complicații legate de hemoroizi- fistula perianală, abcesul perianal care necesita gest chirurgical.

DIAGNOSTICUL ESTE PRIMUL PAS PENTRU UN TRATAMENT EFICIENT, IAR TRATAMENTUL ESTE ADAPTAT FIECĂRUI PACIENT ÎN PARTE!

Ce tratamente există în aceste cazuri? 

Medicina modernă începe să pună preț foarte mare pe recuperarea rapidă și fără mari investiții din partea pacientului.

De aceea, în afară de cazurile de urgentă chirurgicală sau de tratament chirurgical “la rece”, există tendința tot mai evidentă de a trata pacientul cu metode blânde,  ușor de accesat de către acesta.

Atentie! Ligaturarea hemoroizilor cu benzi elastice este un act chirurgical, chiar dacă pare simplu pentru pacient.

Ce este aceasta metodă?

O procedură minim-invazivă, nedureroasă,  prin care se  “absoarbe” un pachet hemoroidal intr-un instrument special care montează un ineluș, ștrangulând hemoroidul. Tratamentul în sine durează foarte puțin, pacientul pleacă acasă,  nefiind necesară spitalizarea.

Unul dintre tratamentele care ajută medicul să vindece zona anală și ajută și pacientul să-și administreze cu ușurință remediul, o reprezintă unguentele topice locale sau supozitoarele.

Așa cum am mai spus medicina moderna se îndreaptă din ce în ce mai mult spre metode neinvazive, astfel ca tratamentele topice precum HEMOTREAT H, devin un aliat puternic în cazul fisurilor anale, tromboflebitelor, anoproctitelor, iar metodele chirurgicale au început sa fie utilizate doar în cazuri speciale și bine precizate.

Medicul și pacientul sunt o echipa și au un scop comun – tratarea problemei, dar pacientul dorește în primul rand sa dispară simptomele. Cu HEMOTREAT H dispare durerea, mâncărimea,  se reduce inflamația,  se micșorează hemoroizii, accelerează cicatrizarea, reface elasticitatea țesuturilor.  Formula sa complexă rezolvă toate aceste probleme cu care pacientul se confrunta în patologia hemoroidală.

În concluzie, 85% din populație se lovește de această patologie și, profesionistii în acest domeniu, încurajeză prezența la medic deoarece în prezent metodele de tratament sunt avansate și minimum-invazive.

 

Sursa: Viața Libera Galați